Azara
Code of ethics
Company brochure
Profil kompanije
Azara agencija za posredovanje pri zapošljavanju pomoraca privatna je tvrtka iz Hrvatske.
Tim smo jakih pojedinaca, posjedujemo stručnost potrebnu za pomoć u zapošljavanju, pronalazimo prave kandidata i pomažemo kandidatima pri odabiru odgovarajuće tvrtke.  
Uz bazu podataka od preko 11 000 visoko kvalificiranih pomoraca pružamo učinkovita rješenja za pomorsku i offshore industriju diljem svijeta s potpunom predanošću našim klijentima.
Naši klijenti su međunarodne tvrtke koje traže pouzdanu i kvalitetnu posadu. Naš glavni cilj je izgraditi dugoročne partnerske odnose s našim klijentima i stvoriti prave vrijednosti za njihov posao. Trudimo se odabrati vodeće kandidate jer znamo da je zapošljavanje najboljih ljudi od najveće važnosti za svaku organizaciju.
Tvrtka Azara pridržava se najviših standarda u svim aspektima zdravlja, sigurnosti, okoliša, kvalitete i upravljanje energijom. Zalažemo se za pružanje usluga najviše kvalitete, vodeći veliku brigu o našim ljudima. Svi naši pomorci su pažljivo odabrani kako bi se zadovoljile specifične potrebe naših klijenata, podržavajući i potičući siguran i učinkovit rad na brodu.
Posjedujemo certifikat MLC 2006. Konvencija ILO, MLC 2006 utvrđuje minimalne uvjete zaštite pomoraca o životne uvjete na brodu.
 
Azara agencija za ukrcaj pomoraca je članica Triconser grupacije.

Pružamo sljedeće usluge:

Stalne ugovore kao i privremene rotacije
Visoko kvalificirano osoblje širom svijeta
Organizacija putovanja, liječničkih pregleda i ishodovanja vize
24-satnu hitnu telefonsku podršku
Platne usluge